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sapori di lago – lake flavours

20,00

Subtitle: cucina d’acqua dolce tra italia e svizzera – cooking between italy and switzerland

Author: mezzanotte s. castellucci m.c.

Publisher: sime books

ISBN: 9788899180423

Provided on request

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Description

25 chef, dagli stellati agli emergenti, una fotografa appassionata, paesaggi mozzafiato e le suggestioni di antiche e nobili villeggiature: ecco gli elementi di questo libro, un viaggio sensoriale che unisce sapori e atmosfere di laghi e di monti. Le oltre 50 ricette, con i loro autentici e inconfondibili sapori alpestri, nascono dal sapiente innesto della creatività degli chef contemporanei negli antichi saperi culinari di laghi e valli tra Italia e Svizzera.

Edizione: 2015

Lingue: Italiano e Inglese

25 chefs, from five-starred ones to beginners, a passionate photographer, breathtaking landscapes and the holidays of noble ancient times: these are the elements of this book, a trip for the senses which unites flavors and atmospheres of lakes and mountains. The more than 50 recipes, with their authentic and unmistakable alpine flavors, come from the creative expertise of contemporary chefs united with the ancient culinary knowledge of the lakes and valleys which lie between Italy and Switzerland.

Edition: 2015

Languages: English and Italian

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